| Doogackaaa pesmica... | |
|
+5*PrInCeSa* Ichy **Anny** *Princes girl* )!(-×DraGaNa-)!( 9 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
)!(-×DraGaNa-)!( The best Admin!
Broj poruka : 2022 Godina : 28 Lokacija : Na 7 nebu...=D Raspoloženje : SoOper!!! Datum upisa : 23.09.2008
| Naslov: Re: Doogackaaa pesmica... 12th Oktobar 2008, 14:46 | |
| Ko li to meni kaze??? Da sam lijepa??? a da nisam slepa.. Da newidim da je to laz!!! Da me voliš?! I da me lazno molis... I pamet da mi solis... Zasto si takaw???!!! Kad znas da te volim... I znas da je bilo momenata kada sam htela da te molim... Da te molim za ljubav.... Pa to je stwarno ruzno i tuzno... Nije nuzno... Da si takaw!!! ali znaj ovome je kraj!! Neces wise moci ti... meni govoriti sta smem.. A sta ne!!! nema potrebe!!! Da toliko wolis sebe!!! jer mogu i ja da.... Ostawim tebe! I da ti zivot upropastim Da odem daleko... Ovakvu me nisi upoznao... Ne postoji wise ona stara "JA"... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Doogackaaa pesmica... 12th Oktobar 2008, 15:02 | |
| Ko li to meni kaze??? Da sam lijepa??? a da nisam slepa.. Da newidim da je to laz!!! Da me voliš?! I da me lazno molis... I pamet da mi solis... Zasto si takaw???!!! Kad znas da te volim... I znas da je bilo momenata kada sam htela da te molim... Da te molim za ljubav.... Pa to je stwarno ruzno i tuzno... Nije nuzno... Da si takaw!!! ali znaj ovome je kraj!! Neces wise moci ti... meni govoriti sta smem.. A sta ne!!! nema potrebe!!! Da toliko wolis sebe!!! jer mogu i ja da.... Ostawim tebe! I da ti zivot upropastim Da odem daleko... Ovakvu me nisi upoznao... Ne postoji wise ona stara "JA"... koja ti je sve prastala... |
|
| |
Broj poruka : 2022 Godina : 28 Lokacija : Na 7 nebu...=D Raspoloženje : SoOper!!! Datum upisa : 23.09.2008
| Naslov: Re: Doogackaaa pesmica... 12th Oktobar 2008, 15:04 | |
| Ko li to meni kaze??? Da sam lijepa??? a da nisam slepa.. Da newidim da je to laz!!! Da me voliš?! I da me lazno molis... I pamet da mi solis... Zasto si takaw???!!! Kad znas da te volim... I znas da je bilo momenata kada sam htela da te molim... Da te molim za ljubav.... Pa to je stwarno ruzno i tuzno... Nije nuzno... Da si takaw!!! ali znaj ovome je kraj!! Neces wise moci ti... meni govoriti sta smem.. A sta ne!!! nema potrebe!!! Da toliko wolis sebe!!! jer mogu i ja da.... Ostawim tebe! I da ti zivot upropastim Da odem daleko... Ovakvu me nisi upoznao... Ne postoji wise ona stara "JA"... koja ti je sve prastala... I koja je sam o tebi mastala... | |
|
| |
| Naslov: Re: Doogackaaa pesmica... 4th Januar 2009, 01:39 | |
| Ko li to meni kaze??? Da sam lijepa??? a da nisam slepa.. Da newidim da je to laz!!! Da me voliš?! I da me lazno molis... I pamet da mi solis... Zasto si takaw???!!! Kad znas da te volim... I znas da je bilo momenata kada sam htela da te molim... Da te molim za ljubav.... Pa to je stwarno ruzno i tuzno... Nije nuzno... Da si takaw!!! ali znaj ovome je kraj!! Neces wise moci ti... meni govoriti sta smem.. A sta ne!!! nema potrebe!!! Da toliko wolis sebe!!! jer mogu i ja da.... Ostawim tebe! I da ti zivot upropastim Da odem daleko... Ovakvu me nisi upoznao... Ne postoji wise ona stara "JA"... koja ti je sve prastala... I koja je sam o tebi mastala... Nemoze tako,ne moze wise... | |
|
| |
**Anny** Spammer
Broj poruka : 710 Lokacija : Na HaVAjiMA u srebrnoj streli!!!!!!!!!!!! Raspoloženje : OK!!!!!!!!!! Datum upisa : 26.09.2008
| Naslov: Re: Doogackaaa pesmica... 4th Januar 2009, 22:02 | |
| Ko li to meni kaze??? Da sam lepa??? A da nisam slepa Da newidim da je to laz!!! Da me wolis?! I da me lazno molis... I pamet da mi solis... zasto si takaw???!!! Kad znas da te wolim... I znas da je bilo momenata kada sam htela da te molim... Da te molim za ljubaw... Pa to je stwarno ruzno i tuzno... Nije nuzno... Da si takaw!!! Ali znaj owome je kraj! Neces moci ti... Meni goworiti sta smem... a sta ne... nema potrebe... da tolko wolis sebe... jer mogu i ja....... da ostawim tebe! I da ti ziwot upropastim... da odem daleko... Owakwu me nisi upoznao Ne postoji wise ona stara "JA" koja ti je swe prastala... I koja je o tebi mastala... Ne moze tako,nemoze wise... jer secanje se briseeeee.................brisee.....................briseeeeeeeeeeeeee............... | |
|
| |
Ichy Hej ponovo pises...? cool
Broj poruka : 185 Godina : 28 Lokacija : con Roberta y Mia Raspoloženje : Mega happy!!! Jer mi je proradio Photoshop Datum upisa : 24.09.2008
| Naslov: Re: Doogackaaa pesmica... 9th Februar 2009, 11:54 | |
| Ko li to meni kaze??? Da sam lepa??? A da nisam slepa Da newidim da je to laz!!! Da me wolis?! I da me lazno molis... I pamet da mi solis... zasto si takaw???!!! Kad znas da te wolim... I znas da je bilo momenata kada sam htela da te molim... Da te molim za ljubaw... Pa to je stwarno ruzno i tuzno... Nije nuzno... Da si takaw!!! Ali znaj owome je kraj! Neces moci ti... Meni goworiti sta smem... a sta ne... nema potrebe... da tolko wolis sebe... jer mogu i ja....... da ostawim tebe! I da ti ziwot upropastim... da odem daleko... Owakwu me nisi upoznao Ne postoji wise ona stara "JA" koja ti je swe prastala... I koja je o tebi mastala... Ne moze tako,nemoze wise... jer secanje se briseeeee.................brisee.....................briseeeeeeeeeeeeee............... Ljubav polako nestaje | |
|
| |
*PrInCeSa* Cool Mod!!!
Broj poruka : 624 Godina : 29 Lokacija : kod Cristiana Ronalda Raspoloženje : KAKO KAD Datum upisa : 05.05.2009
| Naslov: Re: Doogackaaa pesmica... 6th Maj 2009, 13:10 | |
| Ko li to meni kaze??? Da sam lepa??? A da nisam slepa Da newidim da je to laz!!! Da me wolis?! I da me lazno molis... I pamet da mi solis... zasto si takaw???!!! Kad znas da te wolim... I znas da je bilo momenata kada sam htela da te molim... Da te molim za ljubaw... Pa to je stwarno ruzno i tuzno... Nije nuzno... Da si takaw!!! Ali znaj owome je kraj! Neces moci ti... Meni goworiti sta smem... a sta ne... nema potrebe... da tolko wolis sebe... jer mogu i ja....... da ostawim tebe! I da ti ziwot upropastim... da odem daleko... Owakwu me nisi upoznao Ne postoji wise ona stara "JA" koja ti je swe prastala... I koja je o tebi mastala... Ne moze tako,nemoze wise... jer secanje se briseeeee.................brisee.....................briseeeeeeeeeeeeee............... Ljubav polako nestaje Ali srce da kuca ne prestaje | |
|
| |
***MIMA*** Cool Mod!!!
Broj poruka : 78 Godina : 28 Lokacija : Caffe IN Raspoloženje : hehe... :) Uvek pozitivno, mada ako nesto se desi onda sam u negativnom... :D Datum upisa : 02.05.2009
| Naslov: Re: Doogackaaa pesmica... 10th Maj 2009, 12:51 | |
| Ko li to meni kaze??? Da sam lepa??? A da nisam slepa Da newidim da je to laz!!! Da me wolis?! I da me lazno molis... I pamet da mi solis... zasto si takaw???!!! Kad znas da te wolim... I znas da je bilo momenata kada sam htela da te molim... Da te molim za ljubaw... Pa to je stwarno ruzno i tuzno... Nije nuzno... Da si takaw!!! Ali znaj owome je kraj! Neces moci ti... Meni goworiti sta smem... a sta ne... nema potrebe... da tolko wolis sebe... jer mogu i ja....... da ostawim tebe! I da ti ziwot upropastim... da odem daleko... Owakwu me nisi upoznao Ne postoji wise ona stara "JA" koja ti je swe prastala... I koja je o tebi mastala... Ne moze tako,nemoze wise... jer secanje se briseeeee.................brisee.....................briseeeeeeeeeeeeee............... Ljubav polako nestaje Ali srce da kuca ne prestaje Zato sto te voli | |
|
| |
*PrInCeSa* Cool Mod!!!
Broj poruka : 624 Godina : 29 Lokacija : kod Cristiana Ronalda Raspoloženje : KAKO KAD Datum upisa : 05.05.2009
| Naslov: Re: Doogackaaa pesmica... 10th Maj 2009, 20:00 | |
| Ko li to meni kaze??? Da sam lepa??? A da nisam slepa Da newidim da je to laz!!! Da me wolis?! I da me lazno molis... I pamet da mi solis... zasto si takaw???!!! Kad znas da te wolim... I znas da je bilo momenata kada sam htela da te molim... Da te molim za ljubaw... Pa to je stwarno ruzno i tuzno... Nije nuzno... Da si takaw!!! Ali znaj owome je kraj! Neces moci ti... Meni goworiti sta smem... a sta ne... nema potrebe... da tolko wolis sebe... jer mogu i ja....... da ostawim tebe! I da ti ziwot upropastim... da odem daleko... Owakwu me nisi upoznao Ne postoji wise ona stara "JA" koja ti je swe prastala... I koja je o tebi mastala... Ne moze tako,nemoze wise... jer secanje se briseeeee.................brisee.....................briseeeeeeeeeeeeee............... Ljubav polako nestaje Ali srce da kuca ne prestaje Zato sto te voli ALI PUNO ME BOLI | |
|
| |
**Anny** Spammer
Broj poruka : 710 Lokacija : Na HaVAjiMA u srebrnoj streli!!!!!!!!!!!! Raspoloženje : OK!!!!!!!!!! Datum upisa : 26.09.2008
| Naslov: Re: Doogackaaa pesmica... 7th Juni 2009, 19:02 | |
| Ko li to meni kaze??? Da sam lepa??? A da nisam slepa Da newidim da je to laz!!! Da me wolis?! I da me lazno molis... I pamet da mi solis... zasto si takaw???!!! Kad znas da te wolim... I znas da je bilo momenata kada sam htela da te molim... Da te molim za ljubaw... Pa to je stwarno ruzno i tuzno... Nije nuzno... Da si takaw!!! Ali znaj owome je kraj! Neces moci ti... Meni goworiti sta smem... a sta ne... nema potrebe... da tolko wolis sebe... jer mogu i ja....... da ostawim tebe! I da ti ziwot upropastim... da odem daleko... Owakwu me nisi upoznao Ne postoji wise ona stara "JA" koja ti je swe prastala... I koja je o tebi mastala... Ne moze tako,nemoze wise... jer secanje se briseeeee.................brisee.....................briseeeeeeeeeeeeee............... Ljubav polako nestaje Ali srce da kuca ne prestaje Zato sto te voli ALI PUNO ME BOLI to sto si mi uradioooo | |
|
| |
*PrInCeSa* Cool Mod!!!
| Naslov: Re: Doogackaaa pesmica... 8th Juni 2009, 00:07 | |
| Ko li to meni kaze??? Da sam lepa??? A da nisam slepa Da newidim da je to laz!!! Da me wolis?! I da me lazno molis... I pamet da mi solis... zasto si takaw???!!! Kad znas da te wolim... I znas da je bilo momenata kada sam htela da te molim... Da te molim za ljubaw... Pa to je stwarno ruzno i tuzno... Nije nuzno... Da si takaw!!! Ali znaj owome je kraj! Neces moci ti... Meni goworiti sta smem... a sta ne... nema potrebe... da tolko wolis sebe... jer mogu i ja....... da ostawim tebe! I da ti ziwot upropastim... da odem daleko... Owakwu me nisi upoznao Ne postoji wise ona stara "JA" koja ti je swe prastala... I koja je o tebi mastala... Ne moze tako,nemoze wise... jer secanje se briseeeee.................brisee.....................briseeeeeeeeeeeeee............... Ljubav polako nestaje Ali srce da kuca ne prestaje Zato sto te voli ALI PUNO ME BOLI to sto si mi uradioooo PREVARIO SI ME SA NJOM | |
|
| |
****bEaUtiFul gIrL**** Hej ponovo pises...? cool
Broj poruka : 171 Godina : 28 Lokacija : -.0 ..tu negde.. -.0 Raspoloženje : .........cool....... Datum upisa : 01.05.2009
| Naslov: Re: Doogackaaa pesmica... 9th Juni 2009, 18:49 | |
| Ko li to meni kaze??? Da sam lepa??? A da nisam slepa Da newidim da je to laz!!! Da me wolis?! I da me lazno molis... I pamet da mi solis... zasto si takaw???!!! Kad znas da te wolim... I znas da je bilo momenata kada sam htela da te molim... Da te molim za ljubaw... Pa to je stwarno ruzno i tuzno... Nije nuzno... Da si takaw!!! Ali znaj owome je kraj! Neces moci ti... Meni goworiti sta smem... a sta ne... nema potrebe... da tolko wolis sebe... jer mogu i ja....... da ostawim tebe! I da ti ziwot upropastim... da odem daleko... Owakwu me nisi upoznao Ne postoji wise ona stara "JA" koja ti je swe prastala... I koja je o tebi mastala... Ne moze tako,nemoze wise... jer secanje se briseeeee.................brisee.....................briseeeeeeeeeeeeee............... Ljubav polako nestaje Ali srce da kuca ne prestaje Zato sto te voli ALI PUNO ME BOLI to sto si mi uradioooo PREVARIO SI ME SA NJOM s' njom sam te widela...widela... | |
|
| |
*PrInCeSa* Cool Mod!!!
| Naslov: Re: Doogackaaa pesmica... 9th Juni 2009, 22:52 | |
| Ko li to meni kaze??? Da sam lepa??? A da nisam slepa Da newidim da je to laz!!! Da me wolis?! I da me lazno molis... I pamet da mi solis... zasto si takaw???!!! Kad znas da te wolim... I znas da je bilo momenata kada sam htela da te molim... Da te molim za ljubaw... Pa to je stwarno ruzno i tuzno... Nije nuzno... Da si takaw!!! Ali znaj owome je kraj! Neces moci ti... Meni goworiti sta smem... a sta ne... nema potrebe... da tolko wolis sebe... jer mogu i ja....... da ostawim tebe! I da ti ziwot upropastim... da odem daleko... Owakwu me nisi upoznao Ne postoji wise ona stara "JA" koja ti je swe prastala... I koja je o tebi mastala... Ne moze tako,nemoze wise... jer secanje se briseeeee.................brisee.....................briseeeeeeeeeeeeee............... Ljubav polako nestaje Ali srce da kuca ne prestaje Zato sto te voli ALI PUNO ME BOLI to sto si mi uradioooo PREVARIO SI ME SA NJOM s' njom sam te widela...widela... sto te volim bas sam se postidela | |
|
| |
Ivana95 Welcome!
Broj poruka : 16 Godina : 29 Lokacija : Požega Raspoloženje : :D Datum upisa : 06.07.2009
| Naslov: Re: Doogackaaa pesmica... 6th Juli 2009, 17:22 | |
| Ko li to meni kaze??? Da sam lepa??? A da nisam slepa Da newidim da je to laz!!! Da me wolis?! I da me lazno molis... I pamet da mi solis... zasto si takaw???!!! Kad znas da te wolim... I znas da je bilo momenata kada sam htela da te molim... Da te molim za ljubaw... Pa to je stwarno ruzno i tuzno... Nije nuzno... Da si takaw!!! Ali znaj owome je kraj! Neces moci ti... Meni goworiti sta smem... a sta ne... nema potrebe... da tolko wolis sebe... jer mogu i ja....... da ostawim tebe! I da ti ziwot upropastim... da odem daleko... Owakwu me nisi upoznao Ne postoji wise ona stara "JA" koja ti je swe prastala... I koja je o tebi mastala... Ne moze tako,nemoze wise... jer secanje se briseeeee.................brisee.....................briseeeeeeeeeeeeee............... Ljubav polako nestaje Ali srce da kuca ne prestaje Zato sto te voli ALI PUNO ME BOLI to sto si mi uradioooo PREVARIO SI ME SA NJOM s' njom sam te widela...widela... sto te volim bas sam se postidela jer uvek si za mene tu | |
|
| |
AnJa Ja sam extra clan xD
Broj poruka : 257 Godina : 26 Lokacija : Na marsu:-D Raspoloženje : super Datum upisa : 07.01.2009
| Naslov: Re: Doogackaaa pesmica... 7th Juli 2009, 14:22 | |
| -------------------------------------------------------------------------------- Ko li to meni kaze??? Da sam lepa??? A da nisam slepa Da newidim da je to laz!!! Da me wolis?! I da me lazno molis... I pamet da mi solis... zasto si takaw???!!! Kad znas da te wolim... I znas da je bilo momenata kada sam htela da te molim... Da te molim za ljubaw... Pa to je stwarno ruzno i tuzno... Nije nuzno... Da si takaw!!! Ali znaj owome je kraj! Neces moci ti... Meni goworiti sta smem... a sta ne... nema potrebe... da tolko wolis sebe... jer mogu i ja....... da ostawim tebe! I da ti ziwot upropastim... da odem daleko... Owakwu me nisi upoznao Ne postoji wise ona stara "JA" koja ti je swe prastala... I koja je o tebi mastala... Ne moze tako,nemoze wise... jer secanje se briseeeee.................brisee.....................briseeeeeeeeeeeeee............... Ljubav polako nestaje Ali srce da kuca ne prestaje Zato sto te voli ALI PUNO ME BOLI to sto si mi uradioooo PREVARIO SI ME SA NJOM s' njom sam te widela...widela... sto te volim bas sam se postidela jer uvek si za mene tu Cak i kada nismo blizu.. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Doogackaaa pesmica... | |
| |
|
| |
| Doogackaaa pesmica... | |
|