| Doogackaaa pesmica... | |
|
+5*PrInCeSa* Ichy **Anny** *Princes girl* )!(-×DraGaNa-)!( 9 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
)!(-×DraGaNa-)!( The best Admin!
Broj poruka : 2022 Godina : 28 Lokacija : Na 7 nebu...=D Raspoloženje : SoOper!!! Datum upisa : 23.09.2008
| Naslov: Doogackaaa pesmica... 24th Septembar 2008, 16:02 | |
| Ja pocinjem nekim stihom...npr...Mislim na tebe... A vi kopirate taj tekst,nastavljate i gledate da se rimuje... Evo pocetka... Ko li to meni kaze??? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Doogackaaa pesmica... 5th Oktobar 2008, 14:14 | |
| Ko li to meni kaze??? Da sam lijepa??? |
|
| |
*Princes girl* Ima li iko bolji od mene...?! xaxa
Broj poruka : 330 Lokacija : svugde pomalo... Raspoloženje : super :D Datum upisa : 28.09.2008
| Naslov: Re: Doogackaaa pesmica... 6th Oktobar 2008, 13:29 | |
| Ko li to meni kaze??? Da sam lijepa??? a da nisam slepa.. | |
|
| |
Broj poruka : 2022 Godina : 28 Lokacija : Na 7 nebu...=D Raspoloženje : SoOper!!! Datum upisa : 23.09.2008
| Naslov: Re: Doogackaaa pesmica... 6th Oktobar 2008, 15:02 | |
| Ko li to meni kaze??? Da sam lijepa??? a da nisam slepa.. Da newidim da je to laz!!! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Doogackaaa pesmica... 6th Oktobar 2008, 18:19 | |
| Ko li to meni kaze??? Da sam lijepa??? a da nisam slepa.. Da newidim da je to laz!!! Da me voliš?! |
|
| |
| Naslov: Re: Doogackaaa pesmica... 7th Oktobar 2008, 13:55 | |
| Ko li to meni kaze??? Da sam lijepa??? a da nisam slepa.. Da newidim da je to laz!!! Da me voliš?! I da me lazno molis... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Doogackaaa pesmica... 7th Oktobar 2008, 14:01 | |
| Ko li to meni kaze??? Da sam lijepa??? a da nisam slepa.. Da newidim da je to laz!!! Da me voliš?! I da me lazno molis... I pamet da mi solis... |
|
| |
| Naslov: Re: Doogackaaa pesmica... 7th Oktobar 2008, 14:02 | |
| Ko li to meni kaze??? Da sam lijepa??? a da nisam slepa.. Da newidim da je to laz!!! Da me voliš?! I da me lazno molis... I pamet da mi solis... Zasto si takaw???!!! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Doogackaaa pesmica... 7th Oktobar 2008, 19:46 | |
| Ko li to meni kaze??? Da sam lijepa??? a da nisam slepa.. Da newidim da je to laz!!! Da me voliš?! I da me lazno molis... I pamet da mi solis... Zasto si takaw???!!! Kad znas da te volim... |
|
| |
| Naslov: Re: Doogackaaa pesmica... 7th Oktobar 2008, 20:04 | |
| Ko li to meni kaze??? Da sam lijepa??? a da nisam slepa.. Da newidim da je to laz!!! Da me voliš?! I da me lazno molis... I pamet da mi solis... Zasto si takaw???!!! Kad znas da te volim... I znas da je bilo momenata kada sam htela da te molim... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Doogackaaa pesmica... 7th Oktobar 2008, 20:08 | |
| Ko li to meni kaze??? Da sam lijepa??? a da nisam slepa.. Da newidim da je to laz!!! Da me voliš?! I da me lazno molis... I pamet da mi solis... Zasto si takaw???!!! Kad znas da te volim... I znas da je bilo momenata kada sam htela da te molim... Da te molim za ljubav.... |
|
| |
| Naslov: Re: Doogackaaa pesmica... 7th Oktobar 2008, 20:09 | |
| Ko li to meni kaze??? Da sam lijepa??? a da nisam slepa.. Da newidim da je to laz!!! Da me voliš?! I da me lazno molis... I pamet da mi solis... Zasto si takaw???!!! Kad znas da te volim... I znas da je bilo momenata kada sam htela da te molim... Da te molim za ljubav.... Pa to je stwarno ruzno i tuzno... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Doogackaaa pesmica... 7th Oktobar 2008, 20:11 | |
| Ko li to meni kaze??? Da sam lijepa??? a da nisam slepa.. Da newidim da je to laz!!! Da me voliš?! I da me lazno molis... I pamet da mi solis... Zasto si takaw???!!! Kad znas da te volim... I znas da je bilo momenata kada sam htela da te molim... Da te molim za ljubav.... Pa to je stwarno ruzno i tuzno... Nije nuzno... |
|
| |
| Naslov: Re: Doogackaaa pesmica... 7th Oktobar 2008, 20:12 | |
| Ko li to meni kaze??? Da sam lijepa??? a da nisam slepa.. Da newidim da je to laz!!! Da me voliš?! I da me lazno molis... I pamet da mi solis... Zasto si takaw???!!! Kad znas da te volim... I znas da je bilo momenata kada sam htela da te molim... Da te molim za ljubav.... Pa to je stwarno ruzno i tuzno... Nije nuzno... Da si takaw!!! | |
|
| |
Broj poruka : 330 Lokacija : svugde pomalo... Raspoloženje : super :D Datum upisa : 28.09.2008
| Naslov: Re: Doogackaaa pesmica... 8th Oktobar 2008, 13:39 | |
| Ko li to meni kaze??? Da sam lijepa??? a da nisam slepa.. Da newidim da je to laz!!! Da me voliš?! I da me lazno molis... I pamet da mi solis... Zasto si takaw???!!! Kad znas da te volim... I znas da je bilo momenata kada sam htela da te molim... Da te molim za ljubav.... Pa to je stwarno ruzno i tuzno... Nije nuzno... Da si takaw!!! ali znaj ovome je kraj!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Doogackaaa pesmica... 9th Oktobar 2008, 15:00 | |
| Ko li to meni kaze??? Da sam lijepa??? a da nisam slepa.. Da newidim da je to laz!!! Da me voliš?! I da me lazno molis... I pamet da mi solis... Zasto si takaw???!!! Kad znas da te volim... I znas da je bilo momenata kada sam htela da te molim... Da te molim za ljubav.... Pa to je stwarno ruzno i tuzno... Nije nuzno... Da si takaw!!! ali znaj ovome je kraj!! Neces wise moci ti... | |
|
| |
| Naslov: Re: Doogackaaa pesmica... 9th Oktobar 2008, 22:46 | |
| Ko li to meni kaze??? Da sam lijepa??? a da nisam slepa.. Da newidim da je to laz!!! Da me voliš?! I da me lazno molis... I pamet da mi solis... Zasto si takaw???!!! Kad znas da te volim... I znas da je bilo momenata kada sam htela da te molim... Da te molim za ljubav.... Pa to je stwarno ruzno i tuzno... Nije nuzno... Da si takaw!!! ali znaj ovome je kraj!! Neces wise moci ti... meni govoriti sta smem.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Doogackaaa pesmica... 10th Oktobar 2008, 15:19 | |
| Ko li to meni kaze??? Da sam lijepa??? a da nisam slepa.. Da newidim da je to laz!!! Da me voliš?! I da me lazno molis... I pamet da mi solis... Zasto si takaw???!!! Kad znas da te volim... I znas da je bilo momenata kada sam htela da te molim... Da te molim za ljubav.... Pa to je stwarno ruzno i tuzno... Nije nuzno... Da si takaw!!! ali znaj ovome je kraj!! Neces wise moci ti... meni govoriti sta smem.. A sta ne!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Doogackaaa pesmica... 10th Oktobar 2008, 22:49 | |
| Ko li to meni kaze??? Da sam lijepa??? a da nisam slepa.. Da newidim da je to laz!!! Da me voliš?! I da me lazno molis... I pamet da mi solis... Zasto si takaw???!!! Kad znas da te volim... I znas da je bilo momenata kada sam htela da te molim... Da te molim za ljubav.... Pa to je stwarno ruzno i tuzno... Nije nuzno... Da si takaw!!! ali znaj ovome je kraj!! Neces wise moci ti... meni govoriti sta smem.. A sta ne!!! nema potrebe!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Doogackaaa pesmica... 10th Oktobar 2008, 22:54 | |
| Ko li to meni kaze??? Da sam lijepa??? a da nisam slepa.. Da newidim da je to laz!!! Da me voliš?! I da me lazno molis... I pamet da mi solis... Zasto si takaw???!!! Kad znas da te volim... I znas da je bilo momenata kada sam htela da te molim... Da te molim za ljubav.... Pa to je stwarno ruzno i tuzno... Nije nuzno... Da si takaw!!! ali znaj ovome je kraj!! Neces wise moci ti... meni govoriti sta smem.. A sta ne!!! nema potrebe!!! Da toliko wolis sebe!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Doogackaaa pesmica... 11th Oktobar 2008, 18:27 | |
| Ko li to meni kaze??? Da sam lijepa??? a da nisam slepa.. Da newidim da je to laz!!! Da me voliš?! I da me lazno molis... I pamet da mi solis... Zasto si takaw???!!! Kad znas da te volim... I znas da je bilo momenata kada sam htela da te molim... Da te molim za ljubav.... Pa to je stwarno ruzno i tuzno... Nije nuzno... Da si takaw!!! ali znaj ovome je kraj!! Neces wise moci ti... meni govoriti sta smem.. A sta ne!!! nema potrebe!!! Da toliko wolis sebe!!! jer mogu i ja da.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Doogackaaa pesmica... 11th Oktobar 2008, 20:12 | |
| Ko li to meni kaze??? Da sam lijepa??? a da nisam slepa.. Da newidim da je to laz!!! Da me voliš?! I da me lazno molis... I pamet da mi solis... Zasto si takaw???!!! Kad znas da te volim... I znas da je bilo momenata kada sam htela da te molim... Da te molim za ljubav.... Pa to je stwarno ruzno i tuzno... Nije nuzno... Da si takaw!!! ali znaj ovome je kraj!! Neces wise moci ti... meni govoriti sta smem.. A sta ne!!! nema potrebe!!! Da toliko wolis sebe!!! jer mogu i ja da.... Ostawim tebe! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Doogackaaa pesmica... 12th Oktobar 2008, 01:11 | |
| Ko li to meni kaze??? Da sam lijepa??? a da nisam slepa.. Da newidim da je to laz!!! Da me voliš?! I da me lazno molis... I pamet da mi solis... Zasto si takaw???!!! Kad znas da te volim... I znas da je bilo momenata kada sam htela da te molim... Da te molim za ljubav.... Pa to je stwarno ruzno i tuzno... Nije nuzno... Da si takaw!!! ali znaj ovome je kraj!! Neces wise moci ti... meni govoriti sta smem.. A sta ne!!! nema potrebe!!! Da toliko wolis sebe!!! jer mogu i ja da.... Ostawim tebe! I da ti zivot upropastim |
|
| |
| Naslov: Re: Doogackaaa pesmica... 12th Oktobar 2008, 14:03 | |
| Ko li to meni kaze??? Da sam lijepa??? a da nisam slepa.. Da newidim da je to laz!!! Da me voliš?! I da me lazno molis... I pamet da mi solis... Zasto si takaw???!!! Kad znas da te volim... I znas da je bilo momenata kada sam htela da te molim... Da te molim za ljubav.... Pa to je stwarno ruzno i tuzno... Nije nuzno... Da si takaw!!! ali znaj ovome je kraj!! Neces wise moci ti... meni govoriti sta smem.. A sta ne!!! nema potrebe!!! Da toliko wolis sebe!!! jer mogu i ja da.... Ostawim tebe! I da ti zivot upropastim Da odem daleko... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Doogackaaa pesmica... 12th Oktobar 2008, 14:32 | |
| Ko li to meni kaze??? Da sam lijepa??? a da nisam slepa.. Da newidim da je to laz!!! Da me voliš?! I da me lazno molis... I pamet da mi solis... Zasto si takaw???!!! Kad znas da te volim... I znas da je bilo momenata kada sam htela da te molim... Da te molim za ljubav.... Pa to je stwarno ruzno i tuzno... Nije nuzno... Da si takaw!!! ali znaj ovome je kraj!! Neces wise moci ti... meni govoriti sta smem.. A sta ne!!! nema potrebe!!! Da toliko wolis sebe!!! jer mogu i ja da.... Ostawim tebe! I da ti zivot upropastim Da odem daleko... Ovakvu me nisi upoznao... |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Doogackaaa pesmica... | |
| |
|
| |
| Doogackaaa pesmica... | |
|